onsdag 17 mars 2010

Kanondag med Sandra och Emmy...

Idag har jag vart uppe hos Sandra som vanligt hahaha. Idag kom även Emmy och hennes tvilling flickor, det var toppenskoj. Träffade nämligen Emmy på öppnaförskolan i måndags och då Sandra och Emmy tidigare pratat om att träffas så spontan bjöd jag hem Emmy till Sandra =)... Så idag träffades vi allihopa.

Emmy fick även hon sina tvillingar extremt förtidigt så det var roligt att de fick träffas och utbyta tankar och erfarenheter, och jag tyckte också det var jättekul att få lite mer inblick i livet som dels tvilingmamma och även mamma till förtidigt födda barn.

Jag måste bara säga att jag tycker det är fantastiskt att de klarar det med sådan bravur, jag tycker de är super starka och beundrar verkligen deras ork och hela deras sätt att klara vardagen på. Tror att de flesta människor underskattar tvillingföräldrar och föräldrar till förtidigt födda barn, jag tycker att vi helt enkelt skall göra vågen, hurra och knäböja inför dessa fantastiska människor.

Tack för en trevlig dag tjejjer!!!

Kolla in Sandras blogg, hoppas nämligen att hon snart lägger upp bilderna från idag, nämligen på alla fyra tvillingarna som låg tillsammans SÅ SÖTT!!!

kram på er alla

2 kommentarer:

Melissa - Vincents Mamma sa...

såklart det funkar :)
jag hör av mej ikväll så kan vi bestämma tid osv :)
kramis

sawa sa...

Hej söt :) tack för ditt bidrag till tävlingen, det blir svårslaget ;)

puss