torsdag 1 april 2010

Lite sliten efter ytterligare en natt inne på akuten.

Bläää... URK....

Igår var en jobbig dag (ovanligt va?), Alexander åt nästan ingenting igår (har nu fått i honom knappt 350 ml på 1½ dygn) och då det inte hade kissats på över 12 timmar så blev det akuten för oss. Väl där fick man vänta i timtals som vanligt. Vi var där ungefär halv åtta och fick träffa läkaren ca 23. Läkaren tyckte (som även jag tyckte) att han trots allt var ganska pigg, han orkade ju gnälla och skrika det är ju ett gott tecken. Och han kissade trots allt några droppar vid 21 snåret. Men hon ville inte lämna oss med endast det. Utan ville se om vi kunde få i honom vatten eller välling. Vi försökte men ICKE, han var tokarg och skrek och slogs.

Febrilt försökte jag få i honom för jag VILL INTE BLI INLAGD!!! När läkaren kom tillbaka tyckte hon som tur var att han ändå trots allt var så pigg och med tanke på alla risker av smittor som han ev utsetts för på sjukhuset så var det bättre att vi åkte hem och att vi hemifrån försöker få i honom vätska. HOn sa även att är blöjjan torr i morgon så får vi åka till uddevalla barnmottagning.

Tyvärr har lille plutten (läs fettot) gått ner en del i vikt från 10260 till 9930 på en vecka.

Väl hemma runt 1-2 så somnade han och sov ända till 9 imorse. Han vaknade och vi kollade blöjjan!!! Några små stackars droppar hade kommit YEAHHHH..

Vinden har förhoppningsvis vänt!!!

♥♥♥TACK MALIN för att du följde med och vi fick åka med dig. Det var guld värt!!!♥♥♥
Kram på er

2 kommentarer:

Nora och Neo sa...

Men snutten! =(

Hoppas ni får det att funka snart! <3

Emmy sa...

Hur mår ni nu då?
Ja du vet ju att läkaren trodde att Nelia hade lunginflammation men så var det ju RS. Vi är kvar fortfarande och jag räknar inte med att komma hem på påskafton.
Du får läsa resten på bloggen.
Kram